Z Zveze prijateljev mladine Maribor so nas obvestili, da bodo tudi v šolskem letu 2018/2019 organizirali   tabore za nadarjene in motivirane učence, v različnih krajih po Sloveniji in na Hrvaškem, v času jesenskih, zimskih, prvomajskih in poletnih počitnic.

Že v času jesenskih počitnic, od 27. do 30. oktobra 2018, pripravljajo tri različne tabore in sicer: NOVINARSKI TABOR, TABOR LOGIKE NA PROSTEM  ter  GLASBENI TABOR.

Na ZPM Maribor poudarjajo, da so tabori odlična priložnost, da mladi preživijo počitnice na drugačen način. Poleg vsebine tabora bo poskrbljeno tudi za obilo počitniške zabave (kopanje, ogledi, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več). Taborov se lahko udeležijo tudi učenci, ki niso prepoznani kot nadarjeni učeni, a ne morejo uveljavljati subvencije.

Zagotovljen je tudi prevoz (vstopne postaje bodo znane po prijavah, sicer pa v vseh večjih mestih ob avtocesti Maribor – Koper). Vsem tistim, ki ste se taborov za nadarjene v  organizaciji ZPM Maribor že udeležili, potrdil o nadarjenosti ni potrebno prilagati.

Prijavnice in ostale informacije najdete v priponkah  in na spletni strani MZP Maribor. Prijave zbirajo do zapolnitve prostih mest.

Prijavnica_jesen_2018-1

Tabor_jesenski_najava_2018_1

www.zpm-mb.si

(Skupno 9 obiskov, današnjih obiskov 1)