Ker je zdravje najpomembnejše in ker veliko lahko storimo sami, želimo na OŠ Dobrna spodbujati k še odgovornejšemu pristopu učencev in tudi staršev k skrbi zanj. Zato vstopamo v sistem SLOfit…

 

Spoštovani starš,

vaš otrok je v letošnjem šolskem letu sodeloval na vsakoletnih meritvah za Športno vzgojni karton, ki smo jih izvedli na naši šoli in učiteljem na vseh slovenskih šolah že več kot 30 let pomaga spremljati napredek otrok in kakovostno načrtovanje pouka, zaradi česar so slovenski otroci med najbolj gibalno učinkovitimi na svetu.

Obveščamo vas o novosti glede tega. Naša šola je pristopila v sistem SLOfit, ki med drugim omogoča, da so vam podatki o telesnem in gibalnem razvoju vašega otroka na voljo prek spletne aplikacije Moj SLOfit, kjer so tudi zdravstveno ovrednoteni. V prihodnjih dneh boste dobili na vaš elektronski naslov vabilo za registracijo v ta sistem. Vabimo vas, da se odzovete povabilu. Uporaba aplikacije Moj SLOfit je za vas brezplačna, kadarkoli pa lahko tudi zahtevate izbris svojega uporabniškega računa.

Več o tem si lahko pogledate na SLOfit povezavi:

http://www.slofit.org/

S spoštovanjem,

Nevenka Tratnik, odgovorna oseba za SLOfit na šoli

 

(Skupno 44 obiskov, današnjih obiskov 1)