Spoštovani starši!

Od ponedeljka, 16. 3. 2020, dalje bodo vse vzgojno-izobraževalne ustanove zaradi preprečevanja okužbe s koronavirusom zaprte. Predvidevamo, da bo ukrep trajal dva tedna. V primeru spremembe vas bomo pravočasno obvestili.

Ukrep je sprejet zaradi preprečevanja širjenja okužbe. Zato je pomembno, da tudi doma vsi družinski člani upoštevate preventivne ukrepe, ki jih objavljajo pristojne institucije in smo jih dosledno upoštevali tudi v šoli.

V času, ko bo šola zaprta bomo organizirali pouk na daljavo. Delo bo potekalo tako, da bodo učiteljice posameznih predmetov na šolski spletni strani objavljali gradiva z navodili in nalogami, ki jih morajo opraviti učenci. Učenci po navodilih rešijo naloge in jih prinesejo rešene ob vrnitvi šolo. Snov, ki se bo obravnavala na daljavo bo v šoli še enkrat ponovljena ali dodatno pojasnjena. Prav tako bo učencem snov dodatno razložena v primeru, če je ne bodo razumeli. Gradivo bodo učiteljice objavljale dnevno. Tako bo gradivo za naslednji dan na spletu do 15. ure.

Minister za šolstvo je v svoji izjavi staršem priporočal, da lahko učenci jutri (petek, 13. 3. 2020) ostanejo doma. Učenci, ki bodo jutri ostali doma bodo opravičeno odsotni. V primeru, da jutri ne bo otrok v šolo, vas prosimo, da ne  pozabite odjaviti obrokov prehrane.

Jutri bomo delo organizirali tako, kot da pouk poteka normalno.

 

Ravnatelj: Marko Šteger

(Skupno 266 obiskov, današnjih obiskov 1)