Dobrna, 13. 3. 2020

Spoštovani starši!

Pred nami sta dva tedna, ko bosta šola in vrtec zaradi izrednih razmer zaprta. Upajmo, da se do takrat situacija umiri in bomo lahko v miru in zdravi nadaljevali s svojim delom.

To niso počitnice. Želimo, da bi šolsko delo, sicer na nekoliko drugačen način potekalo čim manj moteno. Zato smo se dogovorili, da bo pouk potekal na daljavo. Za učence bodo učiteljice posameznih razredov in predmetov pripravljale gradivo za delo na domu. Gradivo bomo sproti objavljali na šolski spletni strani. Kako boste dostopali do gradiva, lahko preberete v prilogi (Dostop do gradiva – navodila).

Prosimo, da starši učencev, ki nimajo interneta ali računalnika pokličete v ponedeljek na šolo ( tel. št. 03-780-11-50) in uredili bomo dostavo gradiva na dom ali pa se bomo osebno dogovorili za drugačno dostavo.

Spoštovani starši prosimo, da se s svojim otrokom pogovorite o nastali situaciji in da jim omogočite dostop do gradiv in da izvajate kontrolo nad njihovim delom. Za vsak dam bodo imeli do največ štiri šolske ure dela. Delajo naj sproti, saj se jim bo delo v nasprotnem primeru preveč nakopičilo in delajo naj samostojno.

Namen ukrepa, ki ga izvajamo je preprečitev širjenja okužbe. Med drugim se odsvetujejo najrazličnejša druženja, saj se lahko na ta način virus zelo hitro širi. Zato vas prosimo, da se zadržujete doma in ne pošiljate otrok npr. na igrišče in druge javne prostore. Seveda pa je gibanje v naravi v okolici svojega doma priporočljivo.

 

Ostanite zdravi

Ravnatelj: Marko Šteger

Priloge:

Dostop do gradiva – navodila

 

(Skupno 136 obiskov, današnjih obiskov 1)