Dobrna, 13. 3. 2020

Drage učenke in učenci!

Šola bo dva tedna zaprta. Šole so zaprte zaradi preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom. S tem ukrepom želijo preprečiti druženja večjih skupin ljudi, saj se lahko na ta način virus hitro širi. Zato priporočamo, da se zadržujete doma in se ne družite v večjih skupinah, skrbite za higieno in ukrepe s katerimi ste bili seznanjeni med drugim tudi v šoli. V šoli ste jih upoštevali, upoštevajte jih tudi doma. Samo na takšen način boste veliko naredili, da se virus ne razširi.

To niso počitnice in niso brezskrbni dnevi. Zato smo organizirali pouk na daljavo. Pouk bo potekal tako, da vam  bodo vaše učiteljice vsakodnevno pripravljale gradiva z nalogami. Gradiva in naloge boste našli na šolski spletni strani. Navodila za dostop najdete v prilogi (Dostop do gradiva – navodila). Vaša naloga je, da naloge opravite. Delajte sproti, saj se vam v nasprotnem primeru lahko zgodi, da se vam delo nakopiči in nato delo ne bo prijetno. Skupaj s starši naredite urnik in predvidite čas, ko boste opravljali šolske obveznosti. Delo opravljajte samostojno, to je vaša zadolžitev in ne zadolžitev staršev.

Po vrnitvi v šolo boste skupaj z učiteljicami pregledali opravljeno delo, dobili boste dodatno razlago in se o opravljenem delu podrobno pogovorili.

Drage učenke in učenci želimo vam, da bi bili zdravi in da bi se čim prej videli v šoli.

Ostanite zdravi

Ravnatelj: Marko Šteger

Priloga:

Dostop do gradiva – navodila

(Skupno 368 obiskov, današnjih obiskov 1)