Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Pozdravljeni drage učenke in učenci

Prvi dan pouka na daljavo je za nami. Upam, da niste imeli preveč težav pri svojem delu in pri dostopu do gradiv. V kolikor ste imeli težave pri šolskem delu, napišite sporočilo učiteljici na njen elektronski naslov.

Predivedevam, da ste danes naredili vse, saj vas že čakajo naloge za jutrišnji dan. Prav tako vas še enkrat prosim, da se držite vseh navodil, ki se jih moramo držati vsi, da preprečimo širjenje okužbe.

Bodite pridni in čim bolj zdravi še naprej  in lep pozdrav Vaš ravnatelj

Spoštovani starši

Tudi za vami je prvi dan, ko imate otroke doma. Upam, da je vse potekalo brez večjih težav. Zjutraj so bile težave z dostopom na šosko spletno stran, saj so bili strežniki zelo obremenjeni. Predvidevamo, da so vsi učenci v Sloveniji zelo resno vzeli pouk na daljavo, pridno delali in zaradi tega obremenili strežnike na katerih gostujejo spletne strani šol.

V petek smo starše od 1. do 5. razreda pozvali, da pridejo v šolo iskati potrebščine, ki jih imajo učenci v šoli in jih bodo potrebovali pri svojem delu. Zato prosim, če lahko pridete po njih jutri od 8. do 15. ure. Čakale vas bodo pri vhodu na mizi dežurega učenca. Prosim, da si ob prihodu razkužite roke, poiščete potrebščine in nemudoma zapustite prostor.

Še enkrat pa bi vas opozoril, da dosledno upoštevate vse ukrepe, ki so potrebni zato, da se virus ne bi širil.

Lepo pozdravljeni in bodite zdravi.

Ravnatelj: Marko Šteger

 

(Skupno 198 obiskov, današnjih obiskov 1)