DRAGI MOJI UČENCI:

DOBRO JUTRO. PONEDELJEK JE ZA NAMI, SPET JE NOV DAN IN ČAKA NAS VELIKO ZANIMIVEGA. DANES JE SVETOVNI DAN ZDRAVJA, KI IMA LETOS ŠE POMEMBNEJŠO VREDNOST, SAJ SMO ZARADI NALEZLJIVE BOLEZNI MORALI OSTATI DOMA. LETOS PA BOMO TA DAN NAMENILI PREDVSEM IZRAŽANJU HVALEŽNOSTI IN PODPIRANJU MEDICINSKIH SESTER, ZDRAVSTVENIH TEHNIKOV IN BABIC.

OBVESTILO za učence in starše 1. B razreda!

Že četrti teden se slišimo samo na daljavo. Slišimo se samo preko e- maila ali telefona, vidimo pa se ne.

Zato vas vabim na srečanje preko video-klepeta. Za učence 1. B razreda bo srečanje v ČETRTEK, 9. 4. 2020, OB 10.00 uri. Potrebujete pametni telefon ali tablico ali računalnik. Prijava bo mogoča do srede, 8. 4. 2020, do 16 ure. Na moj elektronski naslov urska.jost@guest.arnes.si mi posredujte podatke svojega elektronskega naslova, na katerega želite dobiti vabilo za ZOOM meeting.

Do aplikacije boste lahko dostopali preko povezave, ki jo boste prejeli iz elektronskega naslova: ulaga.ksenija@gmail.com.

Če imate vse te možnosti vas vljudno vabimo na to srečanje.

Veselimo se srečanja,

Učiteljice 1. B

TOREK, 7. 4. 2020

SLOVENSKI JEZIK (SLJ): OBRAVNAVALI BOMO ČRKO O.

V PRIPONKI SI ODPRITE OBRAVNAVO ČRK. KLIKNITE NA VELIKO TISKANO ABECEDO IN KLIKNITE NA ČRKO O. PRIKAZALA SE VAM BO UČITELJICA, KI VAM BO POKAZALA ZAPIS ČRKE O. VI TO PONOVITE Z RADIRKO, PO PESKU ALI MIVKI, PO MAMINEM ALI OČKOVEM HRBTU IN PODOBNO KOT SMO DELALI V ŠOLI. NATO V ZVEZEK PREPIŠI ALI PRILEPI PESMICO ZA GLAS O IN ZVADI 3 VRSTE ČRKE O.

POVEZAVA: https://nasaulica.si/datoteke/Prikaz_pisanja_crk/story_html5.html

ČRKA O – PESEM

MATEMATIKA (MAT): DANES BOMO PREVERILI VAŠE ZNANJE.

PRIJAVILI SE BOSTE V SPLETNI PORTAL MOJA MATEMATIKA. GESLO ZA PRIJAVO STE DOBILI ŽE V ZAČETKU LETA (NALEPLJENEGA IMATE V ZVEZKU ZA MATEMATIKO). TAM VAS ČAKAJO VAJE, KI SEM JIH PRIPRAVILA ZA VAS. ODPRITE ZAVIHEK DOMAČA NALOGA IN REŠITE PREVERJANJE. NATO BOM LAHKO JAZ PREVERILA, KAKO STE BILI USPEŠNI.

ŠPORT (ŠPO): VSAKO LETO SE V ŠOLI OPRAVLJA TESTIRANJE ZA ŠPORTNI KARTON. VI BI GA MORALI LETOS OPRAVLJATI PRVIČ. DA BOSTE VEDELI, KAKŠNE NALOGE VAS ČAKAJO, SI POMAGAJTE S SPODNJO POVEZAVO IN MALO TRENIRAJTE.

https://youtu.be/VYTKTg-lRIo

SPOZNAVANJE OKOLJA (SPO): S STARŠI SE POGOVORITE, KAJ VSE LAHKO NAREDIMO IZ PAPIRJA. POMAGAJTE SI Z UČNIM LISTOM, NA KONCU PA IZDELAJTE KAPO IZ PAPIRJA.

Iz papirja in testa

ŠE VEDNO VELJA, ZAPOJ SKUPAJ Z NAMI OB 17.30 URI. DANAŠNJA PESEM JE METULJČEK CEKINČEK.

LEPO SE IMEJTE, ZAPOJTE IN SE SMEJTE.

VAŠE UČITELJICE Z RAZREDNIČARKO

 

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost