Spoštovani učenci in učenke spoštovani starši!

Začel se je četrti teden pouka na daljavo. V tem času smo vsi skupaj pridobili veliko izkušenj za takšen način dela. Spopadamo se z različnimi težavami in s skupnimi močmi jih dokaj uspešno rešujemo.

Informacij, kako dolgo bomo morali še imeti  pouk na daljavo nimamo. Računamo, da bomo tako delali še kar nekaj časa. Učenci, učenke, starši in strokovni delavci vidimo, da delo na daljavo zahteva ogromno časa in iznajdljivosti. Dosedanje izkušnje, anketa med učenci in starši ter naši strokovni pogovori so pokazali, da smo  pripravljali preveč gradiv in pogosto so učenci veliko časa porabili za šolsko delo.

Zato smo se odoločili, da bo od srede, 8. 4. 2020, dalje delo potekalo po prilagojenih urnikih. Tako bodo učenci od 1. do 3. razreda dobili delo za dve šolski uri, učenci od 4. do 9. razreda pa za tri šolske ure. Vsak dan pa morajo učenci nameniti  vsaj še eno uro gibanju. Tudi gradivo za obvezne in neobvezne izbirne predmete bodo učenci dobivali enkrat tedensko. Upam, da bo takšen način dela razbremenil vse.

Vsi skupaj si želimo, da bi se situacija umirila in da bi šole čim prej spet odprle. Pogrešamo učence in otroški direndaj v šoli. Lepo vas pozdravljam in vam želim obilo zdravja.                                  Marko Šteger – ravnatelj

(Skupno 239 obiskov, današnjih obiskov 1)