Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da bomo vikend za motivirane in nadarjene učence v CŠOD Bohinj (9. do 11. oktober 2020) izpeljali, kot smo načrtovali.

Za 5. razred razpored ostaja nespremenjen: učenci 5. razreda, ki v šolo prihajajo s šolskimi kombiji ali z avtobusom,  bodo nulto uro vključeni v varstvo vozačev, 1.šolsko uro pa bodo prisotni pri rednem pouku.

Za učence od 6. do 9. razreda je v petek, 9. 10. 2010,  organiziran tehniški dan, zato je pri organizaciji dela pred odhodom na tabor prišlo do manjših sprememb:

  1. Učenci, prijavljeni na tabor za MOT/NAD, na tehniškem dnevu ne bodo sodelovali. Če imajo možnost, lahko v šolo  pridejo 1 uro kasneje oz. ob 9. uri, skupaj s prtljago, in počakajo pred šolo na odhod avtobusa.
  2. Učenci, ki bodo v šolo prišli s šolskim kombijem/avtobusom, bodo do začetka pouka v varstvu vozačev, nato pa bodo 1. šolsko uro počakali v učilnici matematike – pod vodstvom učiteljice.

Vljudno prosimo, da se doma pred odhodom z učenci še enkrat  pogovorite o pomembnosti doslednega upoštevanja pravil varnega obnašanja (nošenje mask, razkuževanje rok, medosebna razdalja…).

O poteku akivnosti na taboru vas bomo obveščali preko spletne strani šole.

Šolska svetovalka in koordinaorica dela z MOT/NAD učenci: mag. Alenka Ž. Pešak, prof. ped.

 

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost