DRAGI MOJI OTROCI/ UČENCI:

KAKO STE? KAKO JE Z DELOM DOMA? MISLIM, DA OB POMOČI VAŠIH STARŠEV, GRE KOT PO MASLU. SEDAJ PA VESELO NAPREJ.

SLOVENSKI JEZIK (SLJ): PONOVI VSE PESMICE GLASOV, KI JIH IMAŠ V PRILOGI PREJŠNJEGA TEDNA. NATO PA IZ LETAKOV OZIROMA REKLAM POIŠČI IN IZREŽI TRI STVARI ALI VEČ NA VSAK GLAS POSEBEJ. TE SLIČICE SI SHRANI V STARA PISMA. GLASOVI, KI JIH ŽE POZNAMO SO: A, M, O, I, E, N, T, U, J, K

IŠČEM PEDMETE NA GLAS

MATEMATIKA (MAT): VČERAJ SMO SPOZNALI ŠTEVILO 3, DANES PA SE GA BOMO NAUČILI ZAPISATI. SPODAJ IMAŠ POSNETEK ZAPISA ŠTEVILA 3. KO SI BOŠ TO OGLEDAL, SE LOTI DELA V RI NA STRANI 33.

ŠTEVILO 3

DODATNO DELO ŠTEVILO 3

ŠPORT (ŠPO):  URO ŠPORTA BOŠ NAJLAŽJE IZVEDEL ZUNAJ, NA DOMAČEM DVORIŠČU ALI ZELENICI. ČE NE MOREŠ IZVESTI ZUNAJ, SI VAJE PRILAGODI. NAJPREJ SE OGREJ, ZATO TECI DVA KROGA OKOLI HIŠE Z ŽOGO V ROKI. NATO PA BOŠ NAREDIL VAJE Z ŽOGO. NEKATERE MOŽNOSTI VAJ IMAŠ NA POSNETKU, LAHKO PA SI GLEDE NA SVOJ PROSTOR VAJE PRILAGODIŠ. V POSNETKU JE TUDI, DA SI PODAJAŠ ŽOGO V PARU, ČE NIMAŠ NIKOGAR DOMA TO IZPUSTI.

POSNETEK: https://www.youtube.com/watch?v=h04YUBEuuds

RAZŠIRJEN PROGRAM (RaP): V JESENSKEM ČASU SE NARAVA PRIPRAVLJA NA ZIMO. NA ZIMO PA SE PRIPRAVLJAMO TUDI MI.  ZATO POMAGAJ  PRI KAKŠNEM DOMAČEM OPRAVILU.  LAHKO POMAGAŠ PRI GRABLJENJU LISTJA, POSPRAVLJANJU VRTA, POMETANJU DVORIŠČA… LAHKO PA POSTORIŠ TUDI KAJ V STANOVANJU, POMETEŠ KUHINJO, PRIPRAVIŠ MIZO.

PRIJETNO DELO,

VAŠE UČITELJICE

 

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost