Dragi devetošolci in starši!

Posredujem vam povezavo do poklicnega sejma Informativa. Do zdaj je vedno potekal v Ljubljani, seveda “v živo”, letos pa bo prvikrat na spletu.

INFORMATIVA je  največji vseslovenski predinformativni izobraževalni dvodnevni dogodek, ki se odvija tri tedne pred uradnimi informativnimi dnevi, natančneje 22. in 23. januarja, od 9:00 do 18:00.

Na enem mestu bo predstavljen pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini – od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.

Udeležba na sejmu je brezplačna, prehodno je potrebno izpolniti le registracijski obrazec. Pošiljam še povezavo do letaka za podrobnejše informacije: https://mcusercontent.com/2ecd34ad1a2d1c35ed772663a/files/d362cd0f-8544-425f-8a89-54326d18ddce/INFO21_letak.pdf .

Na njem se bo letos predstavil tudi Šolski center Rogaška Slatina s programi tehnik optik, tehnik steklarstva in steklar.

Na spletno stran Informative, kjer se boste lahko nekaj dni pred začetkom dogodka tudi registrirali in nato brezplačo vstopili, lahko vstopite tukaj :  https://www.informativa.si/. 

Alenka Ž. Pešak, šolska svetovalka

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost