DOBRO JUTRO. JOJ, KAKO NENAVADNO. MISLIM PA, DA BO ZELO ZANIMIVO. DANES SMO PRVIČ NA TAKŠEN NAČIN SKUPAJ. DELALI BOMO PO DNEVIH. VSAK DAN VAM BOM POSLALA, KAJ ZANIMIVEGA. ČE KDO NE BO KAJ VEDEL, VAM BODO POMAGALI STARŠI. PODAJMO SE NA SKUPNO PUSTOLOVŠČINO.

PONEDELJKOV URNIK JE:

SLOVENSKI JEZIK (SLJ):

BRALNO HIŠICO IMATE DOMA, ZATO Z NJO NADALJUJTE NAPREJ. DANES BERITE UČNE LISTE V ČRKA ZVEZKU.

MATEMATIKA (MAT):

ZA MATEMATIKO VAM NE BOM DOLOČALA VSAK DAN. KER IMAMO NALOGE RAZLIČNO REŠENE, REŠITE V DELOVNEM ZVEZKU (EN DVA TRI, ODKRIJ JO TI) OD STRANI 11 DO 15.

ŠTEVILO 10 BI MORALI OBRAVNAVATI V TEM TEDNU, KER PA VI ŽE POZNATE ŠTEVKO 1 IN 0, VAM NE BO TEŽKO TO SAMIM NAREDITI. OPOZORIM VAS SAMO, DA JE Z 10 PODOBNO KOT Z BESEDO PRI SLOVENSKEM JEZIKU. 10 SE ZAPIŠE SKUPAJ, V EN OKVIRČEK ŠTEVKA 1 IN TAKOJ V DRUGI OKVIRČEK ŠTEVKA 0, ŠELE NATO IZPUSTI OKVIRČEK. TO LAHKO VADITE TUDI ZUNAJ PRED DOMOM S PALČKO PO ZEMLJI ALI PESKU. NATO REŠITE UČNI LIST, KI GA IMATE PRILEPLJENEGA V ZVEZKU (RAZEN ELA IN GREGA, KER SEM VAMA POZABILA DATI. VIDVA V ZVEZEK ZAPIŠITA 3 VRSTE 10). SLEDI VAJA V DELOVNEM ZVEZKU STRAN 15 IN 16, TER V RAČUNANJU JE IGRA STRAN 12.

ŠE ENKRAT POVEM, REŠI VSAK DAN NEKAJ.

SPOZNAVANJE OKOLJA (SPO):

V MEDVEDEK ZVEZEK TAKOJ POD SONČEK NAPIŠI (PREPIŠI) NASLOV VIDIJO ME, NATO NARIŠI SEBE, KAKO MORAŠ BITI OPREMLJEN PRI HOJI OB CESTI ALI NA PLOČNIKU (PREJŠNJI TEDEN SMO TO VELIKO VADILI), NA PRIMER (NPR.) SVETLA OBLAČILA, DA SI VIDEN NA CESTI, RUMENA RUTICA, TORBICA Z ODSEVNIMI TRAKOVI….

GLASBENA UMETNOST (GUM):

BODI VESEL IN SI ZAPOJ NEKAJ PESMIC IZ NAŠEGA SEZNAMA. MED PETJEM MISLI NA SVOJE SOŠOLCE IN NA UČITELJICO.

PREDLAGAM, DA SI DOLOČIMO SKUPNO URO, DA ZAPOJEMO SKUPNO PESEM. VSAK DAN OB 17.30 URI. DANAŠNJA PESEM BO: TRIJE JUNAKI.

NAJ BODO PRIHODNJI DNEVI IN TEDNI ZDRAVI IN USTVARJALNI.

IZKORISTITE JIH ZA TISTE STVARI, ZA KAR NAM V PREPOLNIH DELOVNIKIH PREPROSTO ZMANJKUJE ČASA. PRELISTAJTE KAKŠNO KNJIGO, OGLEJTE SI KAKŠNO LEPO RISANKO, ZAPOJTE SI KAKŠNO PESEM.

PRIVOŠČITE SI DRUŽINSKI ZAJTRK, KOSILO, VEČERJO IN ŠE DVE MALICI VMES.

LEPO SE IMEJTE IN VELIKO SE SMEJTE.

POGREŠAM VAS.

VAŠA UČITELJICA SILVA

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost