DRAGI MOJI UČENCI:

SPET ENO LEPO DOBRO JUTRO. TUDI TA TEDEN SE BOMO TAKOLE UČILI NA DALJAVO. UPAM, DA STE VSI ZDRAVI! POTEM PA POGUMNO NAPREJ. KAJ NAS ČAKA DANES?

PONEDELJEK, 23. 3. 2020

SLOVENSKI JEZIK (SLJ):

UPAM, DA SE BRALNA HIŠICA NAPOLNJUJE.

DANES SE BOMO UČILI ČRKO M. NA POVEZAVI IMATE NAPOTKE, KAKO SE ZAPIŠE. https://www.youtube.com/watch?v=JR7DrwWXGNE      (TA NAPOTEK JE ZA LEVIČARJE, DESNIČARJI DELAJTE NORMALNO Z DESNO ROKO, PO ISTEM POSTOPKU).

V PRIPONKI IMAŠ UČNI LIST Z VAJO IN BRANJEM. ČE IMATE MOŽNOST, SI GA STISKAJTE, DRUGAČE PA V ZVEZEK ZAPIŠI 2 VRSTI M IN 3 KRAT PREBERI.  TAKO KOT VAJA NA POSNETKU. ČRKA M za učence

MATEMATIKA (MAT):

PRI MATEMATIKI BOMO SEŠTEVALI IN ODŠTEVALI DO 10. V ZVEZEK ZAPIŠI OZ. PREPIŠI IZ UČNEGA LISTA, KI GA IMAŠ V PRIPONKI (+, – 10)

PLUS MINUS 10 TABELSKA SLIKA   NATO REŠI V DELOVNEM ZVEZKU (EN DVA TRI,ODKRIJ JO TI) STRAN 17.

SPOZNAVANJE OKOLJA (SPO):

POMLAD JE TU. OPAZUJ NARAVO IN NA NOVO STRAN V MEDVEDKU ZVEZKU NAPIŠI NASLOV: POMLAD                                                         NATO NARIŠI, KAKŠNA JE NARAVA SPOMLADI.

GLASBENA UMETNOST (GUM):

IZ RAZLIČNEGA MATERIALA IZDELAJ ENO GLASBILO. ALI JE TO ROPOTULJICA Z RIŽEM ALI PESKOM, ALI SO PALČKE ALI ČINELE IZ ZAMAŠKOV…. PREPUSTI SE DOMIŠLJIJI.

DANAŠNJA PESEM (OB 17.30)  BO: LISIČKA JE PRAV ZVITA ZVER.

NAJ BODO PRIHODNJI DNEVI NAJBOLJ ZDRAVI IN ZELO USTVARJALNI. IZKORISTI DNEVE DOMA IN PREBERI KAKŠNO KNJIGO ZA BRALNO ZNAČKO OZIROMA POSEBNO NAGRADO, ČE PREBEREŠ ŠE VEČ KNJIG.

LEPO SE IMEJTE, ZELO VAS POGREŠAMO

VAŠE UČITELJICE SABINA, KSENIJA IN URŠKA

 

 

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost