DRAGI MOJI UČENCI:

ŠE KAR NEKAJ ČASA SE BOMO DRUŽILI TAKOLE. MISLIM, DA SMO SE SEDAJ ŽE NEKOLIKO NAVADILI, DA BOMO LAŽJE PREBRODILI TO VELIKO IN NENAVADNO TEŽAVO. VČERAJ SE JE V MOJE DELO PRIKRADEL TISKARSKI ŠKRATEK, KAR STE NEKATERI OPAZILI. ZATO SE VAM ISKRENO OPRAVIČUJEM. PA GREMO Z DELOM NAPREJ. KAJ NAS ČAKA DANES?

TOREK, 31. 3. 2020

SLOVENSKI JEZIK (SLJ):

OBRAVNAVALI BOMO ČRKO J.  V PRIPONKI SI ODPRITE OBRAVNAVO ČRK. KLIKNITE NA VELIKO TISKANO ABECEDO IN KLIKNITE NA ČRKO J. PRIKAZALA SE VAM BO UČITELJICA, KI VAM BO POKAZALA ZAPIS ČRKE J. VI TO PONOVITE Z RADIRKO, PO PESKU ALI MIVKI, PO MAMINEM HRBTU IN PODOBNO KOT SMO DELALI V ŠOLI. NATO V ZVEZEK PREPIŠI ALI PRILEPI PESMICO ZA GLAS J IN ZVADI 3 VRSTE ČRKE J. POVEZAVA: https://nasaulica.si/datoteke/Prikaz_pisanja_crk/story_html5.html

ČRKA J – pesem

MATEMATIKA (MAT):

NA UČNEM LISTU IMATE ZAPISANE 4 MATEMATIČNE PROBLEME ALI ZGODBICE. NAJ VAM JIH STARŠI PREBEREJO ALI JIH PREBERETE SAMI (BRALNA HIŠICA) IN V ZVEZEK ZAPIŠETE RAČUN TER ODGOVOR. (LAHKO TUDI STISKAŠ, ČE IMAŠ MOŽNOST).

UČNI LIST MATEMATIČNE ZGODBICE

ŠPORT (ŠPO):

DANES BOSTE TELOVADILI MALO PO SVOJE. S STARŠI SI IZMISLITE KAKŠNO IGRO KOT JE RISTANC, PODIRANJE KEGLJEV ALI ŠKATLIC, TWISTER (ČE GA IMATE DOMA…). ALI PA TUDI POPRIMETE ZA ŽOGO IN ZAIGRATE KAKŠNO KOŠARKO, PETELINČKA. ČE BO LE VREME DOPUŠČALO.

SPOZNAVANJE OKOLJA (SPO):

PREMISLI, KAJ VSE MI, TVOJA RASTLINA ALI ŽIVAL POTREBUJEMO ZA ŽIVLJENJE. V ZVEZEK NARIŠI ALI NAPIŠI.

ZA POMOČ UČNI LIST V PRILOGI: KAJ POTREBUJEMO ZA ŽIVLJENJE

ŠE VEDNO VELJA, ZAPOJ SKUPAJ Z NAMI OB 17.30 URI. DANES JE NA PLANINCAH SONČECE SIJE, DA PREŽENEMO MRZLE DNI. PA SAJ JE ŽE POMLAD!

 

LEPO SE IMEJTE IN VELIKO SE SMEJTE.

VAŠE UČITELJICE KSENIJA, SABINA IN URŠKA

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost