DRAGI MOJ UČENEC, UČENKA !

SI LEPO PRAZNOVAL-A? KER SI OD PEKE KRUHA IN VSEH PRAZNIČNIH DOBROT ŠE VEDNO UTRUJEN-A, TE DANES VABIM NA KULTURNI DAN. DANES SI BOŠ OGLEDAL-A GLEDALIŠKO PREDSTAVO PEKARNA MIŠMAŠ.

UŽIVAJ OB PREDSTAVI.

 

TOREK, 14. APRIL

KULTURNI DAN – PEKARNA MIŠ MAŠ

POVEZAVA GLEDALIŠKE PREDSTAVE: https://www.youtube.com/watch?v=bdnxezRDB-0&feature=youtu.be

ALI SI UŽIVAL-A? TI JE BILA PREDSTAVA VŠEČ?

VERJETNO TI JE BILA.

DELO PO PREDSTAVI:

NAREDIL-A SI BOŠ LUTKO IZ GLEDALIŠKE PREDSTAVE. TO ŽE TI DOBRO ZNAŠ, KER SMO TUDI V ŠOLI ŽE NAREDILI VELIKO LUTK. SAM-A SI IZBERI ALI BOŠ NAREDIL-A ROČNO, PRSTNO ALI NA PALČKI ALI KATERO DRUGO.

PRILOGA: NAVODILA ZA DELO LUTKE

PROSIM, DA MI POŠLJEŠ KAKŠNO FOTOGRAFIJO TVOJEGA USTVARJANJA.

!!!OBVESTILI:

  1. OBVESTILO: V ČETRTEK BI SE OB 10. URI ZOPET DOBILI PREKO ZOOM MEETINGA. NA E-MAILE, KI STE MI JIH ZADNJIČ POSLALI VAM POŠLJEM LINK IN GESLO. LAHKO SE NAM PRIDRUŽITE TUDI ŠE OSTALI, KI V ČETRTEK NISTE BILI Z NAMI (POŠLJITE MI E-MAIL, ČE SE NAM BOSTE PRIDRUŽILI).
  2. OBVESTILO: V ŠOLI SMO PUSTILI STAVNICO, ZATO VAS PROSIM, ČE LAHKO TISTI, KI STE JO NA ZAČETKU ŠOLSKEGA LETA PRINSELI V ŠOLO, PRIDETE PO NJO. PRI NASLEDNJIH URAH SLO JIH BOMO POTREBOVALI. ČAKALE VAS BODO NA MIZI PRI GLAVNEM VHODU ŠOLE.

OB 17. 30 URI ZAPOJ PESMICO, PO TVOJI ŽELJI, VSEM TISTIM, KI MORAJO HODITI V SLUŽBO IN SKRBETI ZA VSE STVARI, KI SO NAM POTREBNE.

 

USTVARJAJ, UŽIVAJ PRI DELU IN LEPO ZAPOJ.

UČITELJICE 1. RAZREDA

(Skupno 22 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost