Spoštovani starši, drage učenke in učenci, drage sodelavke in sodelavci!

Obdobje pouka v tem šolskem letu je pred vse nas  postavil veliko izzivov. Poleg rednega dela smo morali vseskozi spremljati epidemiološko situacijo in ji prilagajti organizacijo dela na šoli in v vrtcu. Mislim, da nam je kljub težavam uspelo delo organizirati tako, da  je potekalo dokaj normalno. Zadnji teden je za učence od 6. do 9. razreda potekal pouk na daljavo. Pouk je po začetnih težavah zadnje tri dni stekel nemoteno. Pri organizaciji pouka na daljavo, so nam zelo koristile izkušnje, ki smo jih pridobili spomladi.

V tednu, ki je pred nami se zapirajo tudi vrtci. Varstvo v našem vrtcu bo organizirano samo za otroke tistih staršev, ki si zaradi svojih službenih obveznosti ne morejo zagotoviti varstva.

Kako bomo delali po počitnicah, še ne vemo.  Informacije pristojnih inšitucij pričakujemo v drugi polovici naslednjega tedna. Zato vam bomo vse informacije posredovali takrat, ko jih bomo imeli.

Pred nami so jesenske počitnice, ki bodo tokrat malce drugačne kot smo jih navajeni. Zaradi trenutne situacije jih bomo preživeli doma. Zgotovo se tudi doma najde veliko stvari, ki jih lahko počnemo v prostem času. Zato vam želim, da kljub neugodni situaciji preživite prijetne počitnice. Pazite na svoje zdravje in zdravje vaših nabližjih.

Lep pozdrav in ostanite zdravi

Ravnatelj: Marko Šteger

 

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost