DRAGI MOJI OTROCI/ UČENCI:

ZA NAMI JE PRVI ŠOLSKI DAN NA DALJAVO. UPAM, DA NI BILO TEŽAV. PREDEN PA PRELETITE VAŠE ŠOLSKE DELO, PA VAS NAJ OPOMNIM NA DANAŠNJO SREČANJE PREKO ZOOM, KI BO OB 17.00. VERJETNO ŽE VSI KOMAJ ČAKAMO, DA SE VIDIMO IN POZDRAVIMO PA ČEPRAV LE PREKO KAMERE. SE VIDIMO.

SLOVENSKI JEZIK (SLJ): OBRAVNAVALI BOMO GLAS J. SNOV BOMO OBRAVNAVALI NA ZOOM SREČANJU, DA VAM POKAŽE ZNAK IN POVEM PESMICO.  PRILOGA: GLAS J

MATEMATIKA (MAT): V DELOVNEM ZVEZKU (KJER SE OTROCI IGRAJO) ŠE NAREDI VAJE ZA ENKO NA STRANI 25 IN V RAČUNANJU JE IGRA STRAN 30.

SPOZNAVANJE OKOLJA (SPO): ŽE VČERAJ SMO ZAPISALI, DA JE TEDEN NAMENJEN GIBANJU. POJDI NA SPREHOD V BLIŽNJI GOZD IN OPAZUJ, KAJ VSE SREČAŠ NA POTI (KAJ VIDIŠ, SLIŠIŠ, VONJAŠ, POTIPAŠ?).

GLASBENA UMETNOST (GUM): PRELISTAJ SVOJ GLASBENI ZVEZEK IN PONOVI PESMICE, KI SMO SE JIH ŽE NAUČILI. NATO PA ZAPOJ ŠE PESMICO PO SVOJEM IZBORU. OB PETJU JE SEVEDA DOBRODOŠEL PLES.

RAZŠIRJEN PROGRAM (RaP): ŽE PRI SPOZNAVANJU OKOLJA JE TVOJA NALOGA, DA SE ODPRAVIŠ V BLIŽNJI GOZD. ZATO BOMO RaP ZDRUŽILI Z NJIM. MED SPREHODOM BODI POZOREN NA NARAVNE OVIRE (POLOMLJENA DREVESA,..) IN JIH POSKUSI PRESKOČITI, ITI POD NJIMI, JIH OBHODITI,..

NA SPREHOD LAHKO POVABIŠ TUDI SVOJE DOMAČE.

UŽIVAJ NA SONCU IN SE NAUŽI VELIKO SVEŽEGA ZRAKA TER D VITAMINA.

VAŠE UČITELJICE

(Skupno 4 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost