Učenci 7., 8. in 9. razreda!

Dobili smo obvestilo o razpisu dveh natečajev, na katerem lahko sodelujete učenci zadnje triade.

  1. VEM, KAM GREM je natečaj, ki ga razpisuje Zavod RS za šolstvo. Naloga je zasnovana tako, da vam pomaga spoznavati, kaj si v življenju želite. Spodbuja k razmišljanju, kaj bi radi dosegli in kaj vam je pomembno ter o izbiri poklica in načrtovanju kariere. Reševanje naloge spodbuja k ustvarjanju predstave sebe v prihodnosti.  Pri tem  si je potrebno odgovoriti  na nekaj vprašanj in nato ustvariti vizualizacijsko tablo svoje karierne prihodnosti.                                                    Na natečaju lahko sodelujejo učenci zadnje triade OŠ in sicer tako, da sledijo korakom ter ustvarijo izdelek, ki ga nato poslikajo ter  fotografijo skupaj s      skenom izpolnjene prijavnice pošljejo do 4. decembra 2020 na elektronski naslov natecaj@ess.gov.si<mailto:natecaj@ess.gov.si>.

Naj vas k sodelovanju spodbudim z informacijo, da je bil na natečaju v lanskem šolskem letu med najbolj uspešnimi in nagrajenimi  tudi učenec naše šole. Vse podrobnosti in navodila za sodelovanje najdete:

letak

Naloga natecaja

Pravila nagradnega natecaja 2020

Prijavnica natecaja

2.  NARIŠI OBLEKO je natečaj, ki ga razpisuje Srednja šola za storitvene dejavnosti in logistiko na Šolskem centru Celje.  Tudi na tem natečaju so naši učenci v preteklosti že sodelovali in bili zelo uspešni. Vse potrebne informacije najdete na  spodnjih povezavah:

Natečaj_NarišiObleko_2021

Plakat_NarišiObleko_2021

Prijava_NarišiObleko_2021

Predlagam, da zlasti devetošolci pregledate pogoje za sodelovanje na natečajih in se odločite za sodelovanje. Želim vam veliko ustvarjalnega navdiha.

Šolska svetovalka: Alenka Ž. Pešak

 

 

 

(Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost