DRAGI MOJI OTROCI/ UČENCI       Ta slika png - Clip Art PNG PNG, je na voljo za brezplačen prenos

DOBRO JUTRO! SEDAJ PA ŽE RES ODŠTEVAMO DNEVE DO POČITNIC. PO VČERAJŠNJI ČUDOVITI ZGODBICI, KI SMO JO PREBRALI NA ZOOM SREČANJU, TI TE DNEVE ŽELIMO LEPE IN USTVARJALNE. SPODAJ PRILAGAM ZGODBO IN NAVODILA ZA USTVARJANJE TVOJE LUČI, KI BO OSVETLJEVALA TEMNO NOČ (DANES JE DELA V NAVODILIH VELIKO, NEKAJ DELA JE TUDI IZ ČETRTKOVEGA URNIKA. DELO SI RAZPOREDI TAKO, DA BOŠ IMEL V ČETRTEK VEČ ČASA ZA POMOČ STARŠEM PRI PRIPRAVI NA PRAZNIKE).

KRESNIČEK NINO- ZGODBA

LUČKA LUM

SLOVENSKI JEZIK (SLJ): PONOVI ŠE DRUGO POLOVICO GLASOV. PONOVI PESMICE IN ZNAKE. NATO PA IZ LETAKOV OZIROMA REKLAM POIŠČI IN IZREŽI TRI STVARI NA GLAS, ZA KATERE ŠE NISI IZREZOVAL. TE SLIČICE SHRANI V STARA PISMA, TAKO KOT SI DELAL ŽE PREJ. PREVERI, ČE IMAŠ PISMA ZA VSE GLASOVE, KI SMO JIH OBRAVNAVALI DO SEDAJ. ( A, E, I, J, K, L, M, N, O, R, S, Š, T, U, V, Z, Ž). PISMA SHRANI, DA JIH BOŠ PO POČITNICAH PRINESEL V ŠOLO.

MATEMATIKA (MAT): VČERAJ SI ISKAL SLEDI, ENO SI TUDI NAREDIL SAM. SEDAJ PA ODPRI DELOVNI ZVEZEK NA STRANI 42 POVEŽI SLEDI S TISTIM, KI JIH JE NAREDIL. NATO NA STRANI 43 PRI 1. NALOGI POVEŽI KAKŠNO SLED JE NAREDIL KVADER, VALJ, KVADRAT… IN REŠI ŠE 2. NALOGO.

GLASBENA UMETNOST (GUM) (2 URI ZA V TOREK IN V SREDO): DANES SE BOŠ NAUČIL NOVO PESEM: RASLA JE JELKA. TUKAJ IMAŠ POVEZAVO DO PESMICE, KJER JO VEČKRAT PONOVIŠ. KO SE PESEM NAUČIŠ, JO SAMO V ZVEZEK ILUSTRIRAJ (NE PIŠI NASLOVA). DRUGI DEL PESMICE- SPREMLJAVO Z UDARJANJEM POSKUSI, ČE BO ŠLO. TO SO NAVODILA ZA DVE ŠOLSKI URI.

RASLA JE JELKA

RAZŠIRJEN PROGRAM (RaP): PRIPRAVI SVOJO SOBO ZA PRIHOD DOBREGA MOŽA.

PRIJETNO DELO,

VAŠE UČITELJICE

(Skupno 21 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost