Pozdravljeni, devetošolci in starši!

Dodajam še informacije o aktivnostih na I. GIMNAZIJI V CELJU, ki jo nekateri bolj poznate pod imenom Kajuhova gimnazija. Predlagam, da učenci, ki razmišljate o gimnazijskem programu, še pred dokončno odločitvijo  dobro proučite načine dela in različne aktivnosti na vseh gimnazijah na našem področju.

Na I. gimnaziji v Celju so za učence v obdobju pred informativnim dnem pripravili nekaj aktivnosti, ki vam  bodo  šolo  nekoliko bolj približale in predstavile.

  1. Učence in tudi starše vabijo, da se jim pridružite v izzivih Postani kajuhovec.  Izzive bodo objavljali ob ponedeljkih, sredah in petkih na šolski spletni strani: Prva gimnazija Celje,  na Instagramu:  1. gimnazija v Celju in na Facebooku I. gimnazija v Celju.
  2. Prvi izziv bo objavljen v sredo, 13. 1. 2021. Pripravljajo še zanimive interaktivne spletnedelavnice za učence. Konec januarja bodo organizirali tudi klepetalnico, kjer bodo učenci in staršil ahko poklepetali z njihovimi dijaki in profesorji. O terminih in spletnih povezavah boste obveščeni pravočasno.
  3. Učence in njihove starše vljudno vabijo tudi na informativni dan, ki bo12. in 13. februarja 2021, kot vse kaže, v elektronski obliki. Povezava do dogajanja bo objavljena na  spletni strani I. gimnazije Celje.
  4. Vprašanja lahko pošljete tudi gimnazijski  šolski svetovalki na naslov svetovalna@prvagim.si. 

Poglejte, uporabite!

Šolska svetovalka: Alenka Ž. Pešak

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost