POZDRAVLJENI.  Cvetlice - urejamookolja

DANAŠNJE DELO:

SLO: PISALI BOMO NAREK. TUDI TI GA LAHKO, ČE IMAŠ MOŽNOST, DA TI KDO NAREKUJE. NAREK ZAPIŠI TAKO, DA Z RDEČO BARVICO NAPIŠEŠ NASLOV NAREK V ČRKA ZVEZEK. POD NASLOV ZAPISUJ ČRKE IN BESEDE, KI JIH SLIŠIŠ.

NAREK

PO NAREKU V MUCA ZVEZEK NAREDI GRAFOMOTORIČNO VAJO S KROGI. V PRILOGI IMAŠ NAVODILA.

GRAFOMOTORIČNE VAJE-KROGI

MAT: SPOZNALI BOMO ŠTEVILO 11. ŠTEVILO 11 JE SESTAVLJENO IZ DVEH 1, KI STOJITA TESNO SKUPAJ. NAREDI VAJE V DELOVNEM ZVEZKU STRAN 29. NATO V ZVEZEK NARIŠI 11 STVARI (NPR. 11 KROGOV ALI POBARVAJ 11 KVADRATKOV). POD RISBO ZAPIŠI ENO VRSTO 11 ČEZ DVA KVADRATKA IN ENO VRSTO 11 ČEZ EN KVADRATEK.

SPO: DANES SE BOMO POGOVARJALI, KAKO MI SKRBIMO ZA OKOLJE. ALI SKRBIMO DOVOLJ? ALI NAŠE OKOLJE PREVEČ UNIČUJEMO? OGLEJ SI SPODNJI POSNETEK. NALOGA, KI JE NAVEDENA V ZADNJEM DELU PRISPEVKA JO NE OPRAVI, NE PREPISOVATI MISELNEGA VZORCA, SAMO POSLUŠAJ. TVOJA NALOGA JE, DA NARIŠEŠ ENO STVAR, S KATERO PRISPEVAŠ K SKRBI ZA NAŠE OKOLJE. EN PRIMER IMAŠ V PRILOGI.

POSNETEK: KAKO MI SKRBIMO ZA OKOLJE?

NALOGA: SKRB ZA OKOLJE

GUM: DANAŠNJE DELO GLASBE JE ZA 2 URI ZA V TOREK IN SREDO. SPOZNALI BOMO ORFFOVA GLASBILA. POSLUŠAJ NAJPREJ  POSNETEK IN RAZLAGO. NATO SI V GLASBENI ZVEZEK PRILEPI UČNI LIST, NA KATEREM SO NARISANI INSTRUMENTI.

ORFFOVA GLASBILA- učni list

ORFFOVA GLASBILA razlaga

DELO ZA V SREDO: NA NASLEDNJO STRAN PRERIŠI ENEGA, KI TI JE NAJBOLJ VŠEČ.

LEPO SE IMEJ.

UČITELJICE 1. RAZREDA

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost