Osmošolci in devtošolci!

Šolski center Rogaška Slatina bo 25. 11. 2021 ponovno organiziral dan odprtih vrat, kjer se boste lahko sezanili s programi, ki jih izvajajo, ter z učilnicami, kjer izobraževanje poteka.  Zaradi trenutnih zdravstvenih razmer bo dan odprih vrat potekal preko videokonferenc, v živo pa le individualno po predhodni najavi.

Vsakega učenca, ki bi si želel s starši v živo ogledati  šolo (učilnice gimnazijcev, steklarsko in optično delavnico ter dijaški dom), bodo sprejeli individualno. Za individualne oglede in predstavitve programov bodo na voljo 25. 11. 2021, od 16.00 do 19.00. Vsi učenci, ki ste zainteresirani za obisk Šolskega centra Rogaška Slatina in za ogled “v živo”,  si svoj termin “rezervirajte” preko elektronske pošte anja.bankovic@scrs.si in sporočili vam bodo točno uro ogleda.

 

Za tiste,  ki Šolskega centra Rogaška Slatina  v živo ne boste uspeli obiskati, pa bodo pripravili  videokonferenčno predstavitev, prav tako 25. 11., ob 18.00. Povezava do predstavitve:  https://meet.google.com/sde-txjf-cpw  .

Pripenjam še letak:    Dan oddprtih vrat_25.11.2021  z vsemi pomembnimi informacijami in predlagam, da se dneva odprtih vrat udeležite. Pomembno je namreč,  da pridobite čimveč različnih informacij o različnih srednješolskih programih, da bo odločitev za nadaljevanje šolanja lažja.

Bodite aktivni in uspešni!

 

Šolska svetovalka: mag. Alenka Ž. Pešak, prof. ped.
(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost