Dragi devetošolci in starši!

 

Na GIMNAZIJI CELJE – CENTER  tudi letošnje šolsko leto za devetošolke in devetošolce pripravljajo vrsto spletni aktivnosti s predstavitvami šole in njihovih projektov, pred kratkim pa so začeli tudi z zanimivimi spletnimi nagradnimi kvizi, ki jih bodo objavljali vsaka dva tedna. Vse informacije, povezane z vpisom v srednešolske programe na Gimnaziji Celje Center, bodo objavljali na svojii vpisni spletni strani https://info.gcc.si. Na tej spletni strani je objavljen tudi koledar z vsemi dogodki, ki jih bodo pripravili v prihodnjih dneh, tednih in mesecih. Spletno stran bodo sproti dopolnjevali.
Če bodo razmere dopuščale, bodo 11. in 12. 1. 2022 organizirali tudi dneve odprtih vrat za manjše skupine učencev v popoldanskem času.
SPLETNI DAN ODPRTIH VRAT UMETNIŠKE GIMNAZIJE – LIKOVNE SMERI (30. 11.) IN LIKOVNI NATEČAJ
Za vse učenke in učence, ki jih zanima vpis na program umetniška gimnazija – likovna smer, bo organiziran Dan odprtih vrat, in sicer v spletni obliki v torek, 30. 11., ob 15. uri. Vse informacije najdete v vabilu v priponki in pa na TEJ POVEZAVI. E-prijave na Dan odprtih vrat zbirajo do 24. 11. 2021. 
Dogodek so tudi letos povezali z likovnim natečajem LEPOTA SOBIVANJA – MOJA NAJLJUBŠA ŽIVAL. Rok za oddajo izdelkov je 25. 11., vsa navodila pa najdete na TEJ POVEZAVI.
PRVI NAGRADNI SPLETNI KVIZ – DRUŽBOSLOVNA GCC
Med 22. 11. in 5. 12. lahko učenci sodelujejo v prvem nagradnem kvizu na temo družboslovja https://www.gcc.si/quiz/druzboslovni-kviz/
Računalniško bodo izžrebali tri nagrajence in jim po pošti poslali nagrade. Nagradne kvize bodo objavljali vsaka dva tedna do konca marca 2022.
Predlagam, da informacije in vse različne možnosti, ki jih na GCC ponujajo, izkoristite v največji možni meri!
Šolska svetovalka: mag. Alenka Ž. Pešak, prof. ped.
(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost