Kot se menjajo letni časi, se je v četrtek popoldne, pred očmi polne dvorane obiskovalcev, zavrtelo šolsko leto 2023/2024 s čudovitimi nastopi učencev, ki so nastajali skozi leto. Petje, igranje na inštrumente, ples, igrice in besedila povezana v kvalitetno in sproščeno celoto.

Vršilka dolžnosti ravnateljice, gospa Irena Delčnjak Smrečnik, je v svojem govoru pozdravila navzoče, povzela pomembnejše dogodke šolskega leta ter predstavila pot naprej. Uspešnim posameznikom je čestitala in jim zaželela še veliko uspehov na njihovi poti. 

Gospa Milena Urlep Rogl se je zahvalila pevcem otroškega in mladinskega pevskega zbora, ki prehajajo na naslednjo stopnjo in jim pri tem zaželela veselje do nadaljevanja petja. Devetošolci, ki zapuščajo osnovno šolo, so se svoji učiteljici zahvalili za njeno vodenje in potrpežljivost.

Na oder so bili povabljeni tudi najuspešnejši posamezniki, ki so prejeli srebrna in zlata priznanja na državnih tekmovanjih v znanju; Jan Savinek, Neja Lavrinc DelibegoviĆ in Metod Slakan. Mentorice so jim čestitale in zaželele še več  uspehov pri njihovem delu.

V galeriji so fotografije s prireditve…

IMG_20240526_135057

Slika 4 of 95

(Skupno 103 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost