V četrtek, 6. 6. 2024, smo imeli dopoldne, učenci predmetne stopnje, na šolskih igriščih OŠ Dobrna, zadnji športni dan, namenjen športnim igram. Vreme je bilo naravnost poletno.

Najprej so potekala različna med razredna in tudi mešana tekmovanja v košarki, odbojki na mivki, nogometu, hokeju na travi in igri med dvema ognjema z dvema žogama. Za obilo navijanja in smeha so poskrbeli »dvoboji« v vlečenju vrvi. Učenci so igrali tudi badminton in si podajali žoge na travi, medtem ko so čakali na naslednji nastop.

Kasneje je sledila tekma med učitelji in učenci devetih razredov. Pomerili smo se na igrišču za odbojko na mivki. Ob glasnem navijanju in zvokih navijaških ragelj so učenci za nekaj pik povedli in zmagali. Iskrene čestitke vsem igralcem na obeh straneh.

Za zadnje dejanje pa so poskrbeli devetošolci, učenci 9.a, ki so pripravili šaljive igre. Osmošolci so se pomerili v »boju« za ključ. Uspešnejši so bili učenci 8.a in ključ šole je naslednje leto v njihovih rokah. Pa čeprav ni šlo čisto gladko, saj so jim ga učenci 9.b skrili in so se morali kar precej potruditi, preden so ga našli in se skupaj z njim in razredničarko fotografirali za spomin.

Dan je bil aktiven, pester in zabaven, devetošolci pa so poskrbeli, da ni bilo prevroče z nekaj vedri vode.

Nekaj fotografij najdete v obeh galerijah spodaj…

IMG_20240606_224908

Slika 1 of 40

IMG_20240606_224425

Slika 34 of 34

(Skupno 247 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost