Dragi učenci, spoštovani starši!

Počitnice so tu! Super! Boj za ocene, za čim boljši uspeh bodo zamenjali izleti, letovanja, potovanja, brezskrbna igra, obiski prijateljev, znancev, sorodnikov, branje knjig, lenarjenje in še kaj.  Ob vsem tem pa mora ostati dovolj časa in volje za vsakodnevno delo in pomoč doma, za katerega med letom niste imeli (dovolj) časa. Zavedajte se tudi, da ni potrebno, da kamorkoli odpotujete, da bi se spočili, da bi se sprostili; da vam bo lepo. Prijetno in sproščujoče je tudi doma: pri klepetu s starši, na sprehodu v bližnji gozd, pri igri z domačimi ali prijatelji, pri pomoči na polju, v vrtu ali na travniku …Skratka, učenci in starši boste imeli čas za oddih. Starši več časa zase in za družino. Grelo nas bo vroče poletno sonce in osvežil hladen dež. Dnevi bodo dolgi, noči kratke in tople. Izkoristimo jih. Za spanje in sanje …
Ker pa je življenje polno nasprotij in ker se ob lepem lahko zgodi tudi kaj slabega, vam želim, da vas take reči daleč obidejo. Na cesti, v vodi, v hribih … Pazimo na svoje zdravje in varnost.
Ko bo konec počitnic, bomo ugotovili, da so otroci zrasli. In to prav med počitnicami. In začetek novega šolskega leta bomo pričakali polni pestrih in zanimivih doživetij, o katerih bomo pripovedovali drug drugemu. 
Zastavili si bomo nove cilje, si pridobili dovolj energije, da načrtovano uresničimo! Zagotovo! Do takrat pa: Radi in lepo se imejte!
Vse dobro vam vsem skupaj želim in hvala za sodelovanje. 

Irena Delčnjak Smrečnik, v. d. ravnateljice

(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 4)
Dostopnost